Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Een kookworkshop onder leiding van een bekende chef van Smaak&Vermaak!

Een kookworkshop onder leiding van een bekende chef van Smaak&Vermaak! Bij de Masterclass verwelkomen wij meerdere gezelschappen die met elkaar worden gecombineerd of een enkele groep. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en een heerlijk 4-gangen menu te bereiden. Dit is naar wens uit te breiden.
Voor onze kookworshops hoef je absoluut geen topchef te zijn , enkel een goede dosis passie en plezier.
 

 

 

Menu Smaak

 

VOORGERECHT

  • Filet van AmerIcain van tomaat - aceto - huisgemaakt basilicum sorbet - krokante aardappel

 

  • Ceviche van tonijn/citrusdressing/fingerlime/slascheuten

 

  • Huisgemaakte Carpaccio/rucola/pijnboompitjes

 

TUSSENGERECHT

  • Soepje smaak 

(tussengerecht)

 

  • Risotto bospaddenstoelen/Parmezaans/ groene asperges/gamba/basilicumpesto

(tussengerecht)

 

HOOFDGERECHT

  • Gemarineerde zalm/pepercreme/kokosschuim/krokante truffelaardappel

 

  • Steaktartaar/bitterbal van Parmezaanse kaas/tomaatjes zoet/zuur

 

  • Tournedos/portsaus/pomme fondant/vergeten groentjes

 

  • Dagvis/gerookte beurre blanc/creme van pompoen /spinazie salade/pomme prak

 

NAGERECHT

  • Dessert du chef (wisselend)

 

  • Moulleux / hemelse modder/zoute caramel/vers fuit

 

TIJDENS DE COVID 19 PERIODE IS ER EEN MAXIMUM AANTAL , in overleg

 

Je kunt deze voor en tussengerechten leuk combineren als men 4 gangen wenst.

Er is vis/vlees en vega!!

 

Voor meer informatie neem contact met ons op via het contact formulier.

 

Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »