Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Over Ons

Smaak&Vermaak Heerlen

Wij zijn een organisatie met een viertal verschillende expertises. Een team vol gepassioneerde mensen met ieder een specifiek talent en een gezamenlijk doel. Smaak&Vermaak stelt zich ten alle tijden tot doel om uw verwachtingen, en die van uw gasten, te evenaren en waar mogelijk te overtreffen. Dit proberen wij te doen met veel enthousiasme en overtuiging.

COOKING CENTER

Onze Cooking Center is dé ontmoetingsplek voor kookclubs en andere gezelschappen die op zoek zijn naar een bijzonder sfeervolle en compleet uitgeruste kook-, en/of proeflocatie! Wij verzorgen diverse kookworkshops, bieden een private dining locatie en hebben een online shop met een breed scala aan mooie wijnen, diverse menu's en andere delicatessen.

WIJNSHOP

Wij willen graag iedereen de mogelijkheid bieden om te genieten van wijn. Je hoeft echt geen wijn-snob of sommelier te zijn om interesse in wijn te hebben. We namelijk allemaal ooit begonnen met ons eerste glas wijn.

In onze zoektocht naar mooie wijnen hebben wij een selectie gemaakt uit diverse landen, waarbij we natuurlijk aandacht hebben voor klassieke en mooie gebieden maar ook onze interesse hebben besteed aan minder populaire gebieden/druiven. 

RESTAURANT

Smaak&Vermaak Heerlen is gelegen in het hart van Heerlen aan het mooie Pancratiusplein. Met de combinatie van onze gerechten, ruime wijn selectie en de juiste ambiance verzorgen wij een ware avond uit!

De eyecatcher van onze keuken is de Josper Grill, een houtskoolgrill uit Spanje. Door de open keuken kunt u meegenieten hoe onze Chefs met passie uw gerecht bereiden.

Vanzelfsprekend zijn alle gerechten op elkaar afgestemd en gestyled op eigentijds wijze. Deze gerechten kunnen uitgebreid worden met een van onze bijpassende wijnen. Smaak & Vermaak staat voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij werken dan ook met een menu vol eerlijke producten van onze partners uit de streek.

Naast ons restaurant bieden wij ook de “Smaak & Vermaak Heerlen” experience aan in onze catering, op events en via private dining.

 

CATERING - FOODSERVICES

Uw opdracht is onze uitdaging. Aan huis, kantoor of op een speciale locatie, alles is mogelijk en bespreekbaar! Smaak & Vermaak Heerlen heeft als doel uw wensen waar te maken, om zo uw event memorabel te maken. Denk hierbij aan een productlancering, een belangrijke familieaangelegenheid, opening of jubileum. Ervaar zo ook onze Smaak & Vermaak experience op locatie!

Deze restaurant beleving willen wij ook bij u op locatie brengen. Door deze gedachte is Smaak&Vermaak on tour ontstaan. Vanuit onze eigen mobiele foodtruck serveren wij onze gerechten. In het middelpunt staat onze Josper Grill, een houtskoolgrill uit Spanje. Deze oven is een ware hype in de huidige culinaire wereld. Men aanschouwt live cooking op locatie door een van onze chefs op echt vuur. Door dit open karakter worden de aroma’s van verse producten verspreid. Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes op elkaar afgestemd en gestyled op eigentijdse wijze. Smaak&Vermaak staat voor een juiste prijskwaliteit verhouding en wij werken dan ook met een menu vol eerlijke producten, afkomstig van lokale partners. Met professioneel en service gericht personeel, passie, vakkennis en een goede dosis ambitie zijn wij dagelijks opzoek naar inspirerende producten om u iedere keer opnieuw versteld te doen staan. Smaak&Vermaak stelt zich ten alle tijden tot doel om uw verwachtingen, en die van uw gasten, te evenaren en waar mogelijk te overtreffen. 

 

 

Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »